Uudised > EESTI GRAAFIKA JA JOONISTUSTE 24/7 ONLINE OKSJON

EESTI GRAAFIKA JA JOONISTUSTE 24/7 ONLINE OKSJON

892.t2.jpg

Haus Galerii kutsub tutvuma äsja täienenud graafika ja joonistuste valikutega meie 24/7 onlinearthaus.com platvormil.

Vaadake kogu valikut SIIN.

Haus Galerii loodud onlinearthaus platvormi eesmärk on pakkuda alternatiivi meie suurtele põhioksjonitele, mis toimuvad kaks korda aastas ja koondavad vaid väga eksklusiivse valiku teoseid. Onlinearthaus annab võimaluse kunstioksjoneid ja kunstikollektsioone interneti vahendusel avalikus orbiidis hoida 24/7, pakkudes laiemaid võimalusi nii ostjatele kui müüjatele aga ka lihtsalt kunstihuvi süvendamiseks.

Onlinearthaus platvormil on pidevalt avatud valikud nii vanema kui ka moodsa kunsti klassikute graafika ja joonistustega. Igale teosele kestab pakkumine esimesest pakkumisest alates kolm päeva. Müüdud teosed asenduvad uutega ning valikud on alati täienemises, muutmises ja liikumises nagu kunst isegi.

Haus Galerii loob eesti kunstile erinevaid ja asjakohaseid esitlusvälju nii galeriisaalis, oksjonitel kui interneti platvormidel. Hoiame kunsti olulisi ja kõnekaid teemasid tähelepanu all ning esindame kunsti professionaalsust ja kvaliteeti juba 25-ndat aastat.

Kunst on oma esteetilise väärtuse kõrval erinevaid ajastunorme ja ühiskondlikke suhtumisi peegeldav meedium, millele oleme oma kunstikäsitlustes ja ekspositsioonides alati rõhutatult tähelepanu pööranud. Eriti tänases ideoloogiate-konfliktses maailmas muutub kunst oma võrdlustes ja sõnumites kõnekaks.

Onlinearthaus’i keskkonnas avatud graafika ja joonistuste kollektsioonid pakuvad intrigeerivaid võimalusi heita pilk meie kunsti kaugemasse ja lähemasse möödanikku.

< tagasi