Uudised > Haus Galerii ootab kunstnikega mõtteid vahetama

Haus Galerii ootab kunstnikega mõtteid vahetama

Ootame kõiki kunstihuvilisi galeriisse Artdepoo 12. aprillil kell 18.00, kus toimub kunstihuviliste kohtumine kunstnike ja galeristidega.
Haus Galeriis ja galeriis Artdepoo on kevadet kuulutamas järjekordse oksjoni ekspositsioonid.

 

Seekord  ei tule mitte ainult kevad teisiti, vaid ka harjumuspärane Hausi kevadoksjon on ennast laotanud üle mitme päeva ja üle mitme galerii. Tavapärasele Eesti vanema kunsti klassika oksjonile lisaks, mis toimub 20. aprillil Haus Galerii ruumides, on 18. aprillil galeriis Artdepoo Eesti kaasaegse kunsti klassika oksjon, kus on kõikidel huvilistel võimalus soetada endale rariteete eesti kunsti lähemast ja moodsamast minevikust.

 

Selleks, et seda lähiminevikku meenutada ja erinevatest vaatepunktidest kaeda, ootame kõiki huvilisi Artdepoo galeriisse 12. aprillil kell 18.00, kus toimub kunstihuviliste kohtumine kunstnike ja galeristidega. Kunstnikke tulevad esindama Mare Vint, Aili Vint, Andres Tolts, Jaan Elken ja  Toomas Vint, Enn Põldroos kes räägivad ise oma teoste valmimislugusid ja vastavad ka kõikidele teie küsimustele. Vestlusringi hoiavad ohjadest ja suunavad Piia Ausman ja Eero Epner.

 

Lisainfot saab Haus Galeriist, Uus tn 17

6 419 471, haus@haus.ee, www.haus.ee  

|?>
< tagasi