Uudised > GALERII KLUBI ALUSTAB TEGEVUST

GALERII KLUBI ALUSTAB TEGEVUST

Haus Galerii Klubi alustab 9. jaanuaril tegevust.
 

Haus Galerii on tegutsenud alates 1997. aastast. Viie aasta jooksul oleme suutnud kunstipublikule tutvustada eesti kunsti klassikat ning kaasaega, korraldada näitusi ja oksjoneid. Tekkinud on kunstisõprade ring, kes peab lugu ning oskab hinnata Eesti kunstnike loomingut.

 

Haus Galerii soovib ka edaspidi oma sõpradega kunstist kõneleda. Seetõttu alustab jaanuaris tegutsemist galerii kunstisõprade klubi. Klubi eesmärgiks on muuta harjumuspärast passiivset kunstivaatamise traditsiooni ning pakkuda huvilistele kunstinäitusi ja kunstiajaloolist teavet senisest vaheldusrikkamas ja meeleolukamas vomis.

 

Oma eesmärkide täitmiseks hakkab galerii regulaarselt korraldama klubiõhtuid, mis leiavad aset kord kuus ühe neljapäeva õhtul algusega kell 18.00 .

 

Lisaks galeristidele on ettevõtmisesse kaasatud ka kunstnikud, kunstiajaloolased ja -eksperdid. Kohtutakse kaasaegse kunsti suurnimedega, tutvustatakse lähemalt Eesti kunsti klassikat ning analüüsitakse ja vaadatakse konkreetseid kunstiteoseid. Kuulatakse head elavat muusikat, arutletakse kunsti üle ja nauditakse õhtukokteili. Lisaks korraldatakse kunstiteemalisi väljasõite ja nädalalõpuüritusi.

 

Tutvu lähemalt Klubi põhikirjaga siin.

 

Haus Galerii Klubi alustab tegevust 9. jaanuaril, mil piduliku koosviibimisega galeriis tähistatakse Haus Galerii sünnipäeva ning soovitakse head uut aastat. Palume kõigil, kes soovivad osa võtta Klubi asutamisest, teatada sellest aegsasti Haus Galeriile, et saaksime paremini meeldiva ürituse korraldada.

 

 

 

Parimate soovidega,

 

Haus Galerii

 

haus@haus.ee

(0) 6 419 471

 

 


 

|?>
< tagasi