Näitused > Toimunud > Haus Galerii

Haus Galerii 20.05.2014-27.06.2014

Cristelll

Kuldne

Oma esimesel personaalnäitusel toob kunstnik vaatajate ette maaliseeria, mis on inspireeritud kevadisest ärkamisest ja päikese elustavast energiast.
Oma isikupärases autoritehnikas kasutab Cristelll lisaks akrüülvärvile tavapäratus koosluses erinevaid vahendeid ja segatehnika elemente – nagu näiteks kaneelikoor, krakleelakk, kuldamisvaha, väikesed ehtedetailid jne. Valdavalt säravates soojades toonides abstraktsed maalid kannavad endas positiivseid emotsioone ja selgelt väljenduvat elurõõmu.
„Sari “Kuldne” on maalitud 2013. ja 2014. aasta kevadel, kui maailm meie ümber ja sees ärkab, virgub, kosub.
Taaskord… Ent ikka ei suuda olla rõõmustamata ning joovastumata sellest igakevadisest unelusest ja kaamosest virgumise momendist.
Seega on PÄIKE kindlasti maalisarja suurim inspiratsiooniallikas, sulatades oma kuldsete kiirtega porimülkaid, hingesoppe, tuues ja luues positiivset energiat. Ühesõnaga – see tunne on kuldaväärt ja vajas jäädvustamist,“ ütleb autor.

Kristel Kütt (1981) on õppinud Eesti Kunstiakadeemias humanitaarteadusi ja ehtekunsti, näitustel esineb alates 2004. aastast. Hetkel tegutseb vabakutselise kunstnikuna.

< tagasi