Uudised > Tallinna Teisipäeva galeriiõhtu 28. märtsil

Tallinna Teisipäeva galeriiõhtu 28. märtsil

499.t2.jpg

Eesti muusika- ja linnafestivalide lipulaeva Tallinn Music Week’i kunstiprogrammi raames toimub 28. märtsil kell 17-21 spetsiaalse programmi ja pikendatud avamisaegadega galeriiõhtu Tallinna Teisipäev. Programm algab Haus Galeriis, kus on võimalus viimast päeva näha Mall Nukke näitust „KolmeVärviMängud“ ning kohtuda ka kunstniku endaga.

Galeriiõhtu on suurepärane võimalus tutvuda Eesti galeriimaastikuga – külastame nii uuemaid galeriisid kui vanemaid tegijaid, tutvume galeristide ja kunstnikega. Seekordne näituseprogramm hõlmab Eesti ja rahvusvaheliste kunstnike projekte, grupinäitusi ja pikalt ettevalmistatud isikunäitusi.

Programm:

17:00 Haus Galerii (Uus tn 17) Mall Nukke näitus “Kolme Värvi Mängud” (avatud viimast päeva)
18:00 OKAPI Galerii (Niguliste 2) Niña Yharedi audio-visuaalne performance “Via Baltic”
19:00 EKA galerii (Vabaduse väljak 6/8, sissepääs hoovi poolt) OGH (Paige Früchtnicht ja Greg Ponchak) näitus "Eristamatuse alad"
20:00 Temnikova & Kasela Gallery (Lastekodu 1) Oleg Frolovi kureeritud grupinäitus “Euroopamaa” Näitusel osalevad Ekaterina Borsuk, Oleg Frolov, Leopold Kessler, Klara Liden, Juhan Soomets, Denis Stroev ja Tõnis Vint.
21:00 Vaal galerii (Tartu mnt 80d) Laurentsiuse näitus “Roosa puu”

Tallinna Teisipäev on osa Tallinn Music Week'i kunstiprogammist, mille raames toimuvad kunstnike stuudiokülastused, tuurid näitustel ja parima noore kunstniku veebihääletus. Loe lisa: https://tmw.ee/et/festival/kunst/

 

< tagasi