Uudised > UUS KLUBIÜRITUS

UUS KLUBIÜRITUS

Uuel klubiüritusel on juttu Evald Okasest ja Siim-Tanel Annusest ning kuulata Riho Sibul ja Robert Jürjendal.
Täname kõiki kohaletulnuid, kes Vive Tolli näituse avamise puhul osalesid õdusas vestlusringis ning uurisid hiljem Eduard Wiiralti üliharuldasi Eesti Kunstimuuseumi kogust pärit plaate. Kontsert ning õhtukokteil lõid nõnda meeldiva õhkkonna, et klubilised jäid kauemaks, kui nad ise arvanud olid ...


Haus Galeriil on rõõm teatada, et meie Klubi järgmine üritus toimub 27. veebruaril algusega kell 18.00.

 


Õhtu esimene pool koosneb traditsiooniliselt rõõmsatest tervitustest ja ohtlikust kokteilist. Seejärel on võimalik kuulata kontserti sääraste Eesti muusika raskekahurite nagu Riho Sibul ja Robert Jürjendal esituses. Sibul-Jürjendal on muusikud, kes on muutunud legendideks Eestis ning võitnud tähelepanu ka välismaal.

 


Seejärel jätkub õhtu vestlusega kunstnik Siim-Tanel Annusega, kelle uute töödega näitus on alates 25. veebruarist (avamine kell 17.00) keldirsaalis. Annus eksponeerib oma abstraktseid maale, mida võib vaadata kui naerva ja nutva maski ettepanemist ühekorraga. Annuse loominguline karjäär algas juba 16-aastaselt ning 1980ndatel jätkus see perfomance\'ite korraldamisega oma koduaias. 1990ndate on ta jõudnud maalikunsti juurde ning osalenud maailmakuulsal Veneetsia biennaalil. Tema loomingu taga peituvate salamõtete järele küsimegi.

Annuse näitus jääb avatuks 28. märtsini.

Ülalsaalis üllatame nii kunstihuvilisi kui kunstiajaloolasi Evald Okase Teise maailmasõja aegadest pärit joonistuste ning akvarellide näitusega. Okase NSVL tagalas Jaroslavlis valminud töid peetakse selle üliviljaka ning -kuulsa kunstniku loomingu parimateks osadeks. Jaroslavli linnavaated, sõduriportreed jm. leiavad kommenteerimist Eero Epneri poolt, kes kasutab selleks nii Jaroslavlis kirjutatud päevikuid Kirjandusmuuseumi kogudest kui ka suulisi mälestusi.

 


Õhtu lõpeb hüvastijättude ning käepigistustega. Tasapisi kaovad külalised öhe, et tulla kuu aja pärast taas ...


Klubiürituse seekordne sissepääs on 225 krooni.

Parimate soovidega

Haus Galerii

 

|?>
< tagasi