Uudised > \"Tunnetusüksus\" annab algkoosseisus Haus Galeriis kontserdi!

\"Tunnetusüksus\" annab algkoosseisus Haus Galeriis kontserdi!

7. novembril kell 19.00 annab Haus Galerii keldrisaalis kontserdi ansambel \"Tunnetusüksus\". Grupp koguneb vaid korraks Arno Arraku näituse puhul.
Tähistatakse Haus Galerii keldrisaalis avatud Arno Arraku näitust \'Maastikuvisioonid\'. Esmakordselt pärast 13-aastast vaheaega ühineb ansambliga ka selle algkooseisus löökpille mänginud Arno Arrak.

 

Ansambel \'Tunnetusüksus\' tegutseb alates 1988. aasta suvest. Koos Mart Soo, Mart Süda ja Rivo Laasiga oli asutajaliikmeks ka Arno Arrak, kes mängis löökpille. Kiiresti tähelepanu ning tunnustuse võitnud \'Tunnetusüksus\' seadis enda eesmärgiks uute helide ning kõlavarjundite leidmise ning kogemuse kordumatuse. Seetõttu oli iga improvisatsioonil põhinev kontsert omaette sündmus, mis sarnasel kujul ei kordunud enam kunagi. Arno Arrak sõnul oli tema ansamblis eelkõige \'maalikunstnik\', kelle ülesandeks oli uute värvivarjundite leidmine ning ühtesulatamine.

 

1989. aastal lahkus Arrak Eestist ning ühineb alles nüüd üheks kontserdiks oma kunagiste bändikaaslastega. Põhjuseks on Arraku maalinäitus \'Maastikuvisioonid\', mille kunstnik avas Haus Galerii keldrisaalis. \'Üritame seekord tagasi pöörduda teatud teema juurde, mille ümber improviseerima hakkame. Seetõttu kannabki kontsert pealkirja \'Teemad maastikuvisioonidele\',\' ütleb Arno Arrak.

 

Kohtade arv kontserdil on piiratud. Huvilistel on kindlasti vaja eelregistreeruda galeriis, telefoni teel ((0) 6 419 471) või klikkides siia. Pilet maksab 50 krooni.

|?>
< tagasi